Windowsin käyttäjä


Työpöydän kuvakkeen muuttaminen
Kun zip-kansio on latautunut Disney Channelin kotisivulta, pura se työpöydällesi. Entisen pikakuvakkeen korvaaminen uudella: Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä kuvaketta, valitse Ominaisuudet>Pikakuvake>Vaihda kuvake>Selaa. Etsi kansio, jossa äsken ladattu kuvake on. Luomasi kuvake tulee korvaamaan työpöydällä olevan.
Vaihtaaksesi vanhan kansion kuvakkeen uuteen, klikkaa oikealla näppäimellä työpöydällä olevaa kansiota, valitse Ominaisuudet>Muokkaa>Vaihda kuvake. Etsi kansio, jossa lataamasi kuvake on. Luomasi kuvake korvaa nyt entisen työpöydälläsi.

Näytönsäästäjän asentaminen
Kun ".exe" -kansio on latautunut Disney Channelin kotosivulta työpöydällesi, kaksoisklikkaa ".exe" -kansiota asentaaksesi näytönsäästäjän. Klikkaa hiiren oikealla näppäimellä työpöytää ja valitse Ominaisuudet mahdollisia asetusten muutoksia varten.


Taustakuvan asentaminen
Klikkaa haluamaasi kuvakokoa, taustakuvan sisältämä uusi ikkuna aukeaa. Klikkaa kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja valitse ikkunasta “Aseta taustakuvaksi”.

Macintosh OS X:n käyttäjä

Työpöydän kuvakkeen muuttaminen
Valitse kuvakekansio, joka on ladattu Disney Channelin sivulta, paina omppua ja 'I' –näppäintä samanaikaisesti, niin oikea ikkuna avautuu. Tee sama kansiolle, jonne kuvake on menossa. Klikkaa kuvakkeen kuvaa ikkunan vasemmassa yläosassa ja kopioi leikepöydälle. Valitse vastaanottava kansio, valitse kuvakeikkuna ja liitä leikepöydän kuva sinne.

Näytönsäästäjän asentaminen
Kun kansio on latautunut Disney Channelilta työpöydällesi, pura se ja laita “Control Panels” –kansioon (aktivoituu uudelleenkäynnistyksen jälkeen). Ajoituksen voi määritellä Control Panelista.

Taustakuvan asentaminen
Klikkaa haluamaasi kuvakokoa, taustakuvan sisältämä uusi ikkuna aukeaa. Klikkaa ja vedä kuva kiintolevylle. Valitse System Preferences. Valitse Desktop Panel. Valitse Choose Folder kohdasta ‘Collection’. Paikallista kansio. Taustakuva vaihtuu.

  © Disney. All rights reserved.